Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα ερωτήματα προς το e-TEE συνεχίζονται

Ακολουθούν κρίσιμα ερωτήματα που έχει απευθύνει συνάδελφος
μέλος της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ)
προς τα στελέχη του e-TEE
μέσω της ηλεκτρονικής λίστας των μελών της ΕΠΕ.


1) Τι πιστεύετε για τα επαγγελματικά δικαιώματα. Υποστηρίζετε ακόμα την αποψη ότι οι μηχανικοί θα πρέπει να γίνονται επικεφαλείς των έργων Πληροφορικής όπως τη διατυπώσατε επίσημα πριν δύο χρόνια? http://bit.ly/a7LzAK

2) Όσον αφορά το Δημόσιο : θα διεκδικήσετε να παίρνουν και οι πτυχιούχοι Πληροφορικής το επίδομα 6 και 7 τοις χιλίοις όπως το παίρνουν πχ οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί που απασχολούνται σε θέσεις Πληροφορικής

3) Θα ενταχθούν οι πτυχιούχοι Πληροφορικής στο ΤΕΕ ως ισότιμα μέλη με τις ιδιες διαδικασίες με τις οποίες εντάσσονται οι μηχανικοί?

4) Υποστηρίζετε την στάση μερικών Πολυτεχνείων να δίνουν σε 5 χρόνια και master?

5) θα υποστηρίξετε την καταβολή επιδοτήσεων προς τους πτυχιούχους Πληροφορικής που δουλεύουν σαν ελεύθεροι επαγγελματίες όπως γίνεται στους μηχανικούς?

6) Τι προτίθεστε να κάνετε για τις κατηγορίες μελών του e-TEE που δεν έχουν σχέση με Πληροφορική? Θα ζητήσετε να μείνουν εκτός του e-TEE?

7) Για το διορισμό στον ΑΣΕΠ υπάρχουν δυο κατηγορίες : Hardware οπου μπορούν να υποβάλλουν τα χαρτιά τους μόνο οι μηχανικοί και Software όπου γινονται δεκτές οι αιτήσεις από διπλωματούχους και πτυχιούχους Πληροφορικής. Τι θα κάνετε για να καταργηθεί ο αντιεπιστημονικός και παρωχημένος αυτός διαχωρισμός?

Δεν υπάρχουν σχόλια: