Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Στις Βρυξέλλες με τα τρακτέρ! Μια θετική αντιπρόταση στη διπλή απόφαση των αγροτών να μη συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους

Συμπατριώτες Αγρότες και Κτηνοτρόφοι,

Παρακολουθώ με έντονο ενδιαφέρον τους αγώνες σας. Συστρατεύομαι στην απόφασή σας να σπάσετε τη συνομωσία σιωπής. Να διαδηλώσετε τη σταθερή θέλησή σας: το μεγάλο ΟΧΙ στη λεηλασία της χώρας! Το ΟΧΙ στη λεηλασία του μόχθου και της περιουσίας σας! Το ΟΧΙ στην λεηλασία του ίδιου του Ανθρώπου.

Διαφωνώ με την πρότασή σας να αποφύγετε τη συνάντηση που σας πρότεινε ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός της χώρας. Ωστόσο, την κατανοώ και γι΄ αυτό δημοσίευσα την περασμένη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου μια αντιπρόταση προς εκείνον. Μικρές οι δυνάμεις μου και δεν μπορώ να διασφαλίσω ότι την έλαβε για να τη μελετήσει. Και το γεγονός είναι ότι δεν ήρθε αυτός προς εσάς όπως του πρότεινε εφόσον εσείς δεν πηγαίνετε σε εκείνον να συνομιλήσετε.

Ωστόσο, η κατάσταση αυτή, το βλέπετε οδηγεί σε αδιέξοδο. Και οι κερδοσκόποι της Φραγκφούρτης και των Βρυξελλων γελούν πίσω από τις πλάτες όλων μας... Και ετοιμάζονται να ξαναπαίξουν το τελευταίο τους χαρτί: Να σπείρουν το Διχασμό ανάμεσα στους Έλληνες! Το επεχείρησαν και το καλοκαίρι. Και ο σοφός λαός μας, όχι μόνο κατάφερε να αποφύγει την παγίδα, αλλά τους έδωσε και την πρέπουσα απάντηση με το εκπληκτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Δεν αναφέρομαι στα ποσοστά, αλλά στην ιδιόμορφη Ελληνική Ομόνοια που αναδύθηκε στον εκλογικό χάρτη το βράδυ της 5ης Ιουλίου.

Όπως τότε, έτσι και τώρα θέλουν να μας διχάσουν. Στοχοποιώντας "εσωτερικούς εχθρούς". Για να μείνουν στο απυρόβλητο οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος που συντελείται και της Ελλάδας, κατά της Ευρώπης.

Συμπατριώτες Αγρότες και Κτηνοτρόφοι,

Στηρίζω τους αγώνες σας και καταθέτω με αίσθηση ευθύνης μια πρόταση: Να ξεκινήσει από εδώ, από την Ελλάδα, μια πανευρωπαϊκή πορεία αγροτών-κτηνοτρόφων στις Βρυξέλλες!  Μην έχετε τα τρακτέρ αραγμένα στις άκρες των ελληνικών αυτοκινητοδρόμων. Βάλτε μπρος τις μηχανές! Και πορευτείτε ειρηνικά και αποφασιστικά προς τις Βρυξέλλες.Περάστε από τις άλλες χώρες και καλέστε να ενωθούν μαζί σας οι Γιουγκοσλάβοι, Σέρβοι, Σλοβένοι, Κροάτες, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ιταλοί, Αυστριακοί, Τσέχοι, Σλοβάκοι, Πολωνοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί... συνάδελφοί σας. Όλοι οι Ευρωπαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι!

Το μέλλον όλων είναι ζοφερό αν μείνει χωρίς απάντηση η επίθεση που δέχεται η χώρα μας. Σήμερα ο Έλληνας αύριο ο Ευρωπαίος αγρότης και κτηνοτρόφος θα βρεθεί λεηλατημένος και χωρίς περιουσία! Το ξέρουν όλοι αυτό. Κάντε την αρχή και θα σας ακολουθήσουν εκατοντάδες χιλιάδες!

Εμπρός Αδέρφια!

Βάλτε μπρος τα τρακτέρ! Δείξτε σε όλους και ιδίως στα σκοτεινά κονκλάβια των Βρυξελλών τι μπορεί να πετύχει η Αγροτιά, ο Λαός μας ενωμένος. Ξεσηκώστε την Ευρώπη όλη! Να γίνουμε όλοι μια Γροθιά! Μια γροθιά που θα δώσει καίριο και αποφασιστικό χτύπημα εκεί που βρίσκεται η ρίζα του Κακού. Εκεί που αποφασίζουν οι Αρχιερείς του Χρήματος και της Ανομίας και μεθοδεύουν το θάνατος της πατρίδας και όλης της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: