Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κοινή Δημόσια Παρέμβαση - Υπόμνημα Φυσικών - Πληροφορικών - Κοινωνιολόγων για το υπό συζήτηση μεταβατικό εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύνταξης και συνυπογραφής της κοινής παρέμβασης ΕΕΦ (Ένωση Ελλήνων Φυσικής), ΕΠΕ και ΣΕΚ (Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων). Μπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο από τη διεύθυνση:

https://www.epe.org.gr/uploads/media/KoinhsParembashs_EEF_SEK_EPE.pdf

Παρακαλούμε όλες και όλες για την ευρεία διάδοση του με προώθηση του παρόντος μηνύματος, αξιοποίηση κοινωνικών δικτύων κ.λ.π.

Επίσης, καλό είναι να γίνουν όπου είναι δυνατόν παρεμβάσεις σε βουλευτές όλων των κομμάτων ενημερώνοντάς τους για το κοινό κείμενο, δινοντάς τους το και ζητώντας την στήριξή του κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τόσο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής
όσο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισής του στην ολομέλεια της Βουλής που θα γίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Καλό θα ήταν όσοι είστε στην Αθήνα να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και να πάτε και στη βουλή τις επόμενες ημέρες ώστε να μιλήσετε δια ζώσης με τους βουλευτές και να παρακολουθήσετε και τις εργασίες της ολομέλειας.

Όποιος μπορεί να πάει ας συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο μας ο οποίος ήδη από προχθές είναι καθημερινά παρόν στη Βουλή και ενημερώνει τους βουλευτές. Είναι σημαντικό να μην είναι μόνος του αλλά να είμαστε εκεί όσο το δυνατόν περισσότερο, αν είναι δυνατόν και φοιτητές από τα τμήματά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: