Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ήρθε ο καιρός να ακούσουμε το Μιχάλη Χαραλαμπίδη...

Δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα, δύσκολες στιγμές για κάθε Έλληνα Πατριώτη. Ποιον να πιστέψει; Σε ποιον να εμπιστευθεί την ψήφο του;
Στον αγώνα που δίνουμε όλοι για να βρούμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, θα ήθελα να συμβάλω με μια αναφορά στον Πολιτικό και τον Άνθρωπο που είναι ο μόνος που με τις αναλύσεις, τη στάση και τις προτάσεις του βγαίνει δικαιωμένος στο τέλος του Μεταπολιτευτικού Κύκλου: Τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη.
Ακούστε με προσοχή τι έλεγε το 1996 στο συνέδριο του μη ΠΑΣΟΚ. Εκείνο το συνέδριο που επιβεβαίωσε το πραξικόπημα επιβολής Σημίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του μη ΠΑΣΟΚ...


Πολλοί τον άκουγαν λίγοι, πολύ λίγοι τον καταλάβαιναν τον Μιχάλη. Πολλοί τον διάβασαν, λίγοι τον μελέτησαν. Πολλοί τον γνώρισαν λίγοι τον πίστεψαν. Πολλοί τον θαύμασαν ελάχιστοι τον ακολούθησαν.
Παραμένει μόνος. Πολύ μόνος. Επιμένει, στην παρακμάζουσα Ελλάδα, να διατηρεί την αισιοδοξία του. Να μιλά για την Ελληνική Ευτοπία. Την επιστροφή της Ελλάδας στην Ιστορία!
Μακάρι να βρεθεί τρόπος να πάρει τη θέση που του αξίζει ο Μιχάλης και να προσφέρει τον αμύθητο πλούτο των ιδεών του στην Ελλάδα με τρόπο αποτελεσματικό. Μακάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: