Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Οι σιδερόφρακτες παρελάσεις είναι παρελθόν και κάποιοι δεν μπορούν ακόμη να το χωνέψουν

28 Οκτωβρίου 2011: Οι Έλληνες λένε ΟΧΙ στην υποδούλωση. Όπως και τότε, το 1940. Οι κυβερνώντες κρύβονται και οι παρελάσεις γίνονται χωρίς "επισήμους"...

Ακολουθούν οι "σιδερόφρακτες" μη παρελάσεις. Ο λαός αντιμετωπίζεται ως επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια...

25 Μαρτίου 2015: Οι Έλληνες γιορτάζουν το Μεγάλο Σηκωμό ενωμένοι. Χωρίς κάγκελα. Με την πολιτειακή ηγεσία να δίνει το παρόν χωρίς να φοβάται το λαό.

Εκείνοι που κρύφτηκαν το 2011 και μέχρι και το 2014 αισθάνονταν την ανάγκη προστασίας από το λαό, παραληρούν: Κάποιοι από αυτούς απαιτούν από το Σύριζα να τις καταργήσει επικαλούμενοι σκέψεις στελεχών του.

Αν ήμουν στη θέση του Τσίπρα θα τους έλεγα: "Σε αυτό το θέμα, ακολουθήσαμε την συμβουλή σας να λέμε άλλα προεκλογικά και άλλα να κάνουμε μετεκλογικά όπως κάθε υπεύθυνη κυβέρνηση που κατανοεί τι συμφέρει τη χώρα και το λαό".

Είμαστε όλοι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που όχι μόνο θα είναι παρόν ο Σύριζα στις παρελάσεις, αλλά και θα είναι στελέχη του που θα δεχθούν τον τιμητικό χαιρετισμό από τα τμήματα που θα παρελάσουν. Αυτόν τον χαιρετισμό που κάποιοι άλλοι αποζητούσαν αλλά τα παιδιά του λαού μας αρνήθηκαν περήφανα να τους δώσουν στις παρελάσεις της περιόδου 2012-2014.

Είναι περίεργη η ιστορία αυτού του τόπου. Ακατανόητη με όρους τυπικής λογικής: Ναι, τιμούμε σε αυτή την παρέλαση εκείνους που ήθελαν να τις καταργήσουν! Και εκείνοι κατανοούν ότι οι παρελάσεις δεν είναι δημιούργημα της εξουσίας. Είναι δημιούργημα του λαού που ξέρει να τιμά εκείνους που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία! Γι΄ αυτό και αναθεωρούν τη λανθασμένη αρχική τους θεώρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: